srijeda, 6. srpnja 2016.

💻 📱 Najbolji Balkanski YouTuberi 💻 📱


Danas ćemo vam predstaviti top YouTubere koje morate pogledati. Ovo su samo meni lično najbolji, što, naravno ne znači da će se i vama isti dopasti.Click4Chic

Click4Chic je djevojka koja snima veoma kvalitetne videe, i uglavnom vlogove. Pored YouTube-a ima i blog, na kojem stavlja jako kvalitetne postove. Jako je dobra youtuberka i mislim da ste već svi čuli za nju. Trenutno ima preko 20 000+ pretplatnika.Magični video

Magični video je nešto drugačiji kanal od ostalih kakve danas možete vidjeti. Naime, bavi se snimanje strašnih klipova, kao što su neke kultne legende, raznorazne istinite i one manje istinite priče. Ima dosta kvalitetne videe i ima 83 000+ pretplatnika. Svi vi koji ste ljubitelji horora i strašnih priča obavezno ga posjetite i pogledajte njegove videe.


Marija Žeželj

Jedna od poznatijih youtuberki koja je već odavno prešla 100 000 pretplatnika jeste Marija Žeželj. Mislim da ste već svi vjerovatno čuli za nju, a kako i ne biste kada ima jako kvalitetne, pa čak i originalne videe, za koje ulaže mnogo truda, što je i očigledno. Nedavno je napravila i vlog kanal na kojem ju možete također pratiti.

KANAL  


Mogu ja to sama

Jedan od najpoznatijih ženski sajtova na Balkanu, kao i najgledaniji jeste ''Mogu ja to sama''. Pored sajta njih može pratiti i na  youtubeu, gdje snimaju zanimljive klipove, kao što su savjeti, trikovi, DIY videi i slično. Imaju preko 70 000 pretplatnika.

KANAL  


Huligani iz gimnazije

Kao što im i samo ime kaže riječ je o huliganima iz gimnazije, koji snimaju raznorazne skečeve koji su vezani za štrebere i huligane u gimnaziji. U njihov ekipi su četiri dečka koji imaju po 18 godina, i prešli su 100 000 pretplatnika. Svakako su važni vaše pažnje.

KANAL  


The Lazy Wave

Hrvatski YouTuberi, poznatiji kao ''The Lazy Wave'' su Petra i Davor koji snimaju videe na razne teme, a i veoma su zanimljivi. Pored svog oficialnog kanala, često snimaju i na JoomBoos kanalu. Veoma su zanimljivi, originalni i kvalitetni. Imaju preko 70 000+ pretplata.


Yasserstain

Yasserstain je jedan od najpoznatijih youtubera kako u Srbiji, tako i na čitavom Balkanu. Ova ekipa uglavnom snima smiješne skečeve, i imaju jedne od najkvalitetnijih klipova. O njihovim kvalitetama se ne trebani raspravljati, tako da je najbolje da ih pogledate odmah, ukoliko već niste.


Jana Dačović

Jana je također još jedna u nizu youtuberki koja snima razne videe, ali tematika njenog kanala najviše je vezana za makeup. Ima dosta kvalitetne videe, a i poznata je i nedavno je prešla 100 000 pretplatnika.


Vina

Vina je legenda you tube scene, ima preko 60 000 pretplatnika i pored toga što je beauty youtuberka, jako je zanimljiva i smiješna. Napravila je i Vinalando kanal na kojem snima uglavnom tematske videe. Mislim da ste već svi čuli za nju, ali, ukoliko niste obavezno je posjetite.

KANAL   


Zorannah

Zorannah je jedna d najpoznatijih blogerki, pa tako i youtuberki. Može se reći da je ova mlada djevojka za kratko vrijeme uspjela u svemu što je željela. Uglavnom se bavi beauty i fashion stvarima. Naravno ima i blog, kao i preko 150 000 pretplatnika na youtubeu.


Pitanje za vas:

1. Pratite li neke od navedenih youtubera?
2. Koji su vaši omiljeni youtuberi?

2 komentara:

  1. Čula sam za neke od ovih youtubera i mislim da su jako dobri :) Super post.
    💕 forever-blogm.blogspot.com 💕 - new post on my blog :)
    -Please click on my Soufeel link in that post, it would help me a lot :)

    OdgovoriIzbriši