subota, 2. srpnja 2016.

📺 TV SHOWS YOU MUST WATCH 📺


Ljeto je tu, kao i raspust, i raznorazni odmori kod osoba koje rade. Kako biste se odmorili od svega najbolje je početi gledati neku kvalitetnu seriju. Ne znam za vas, ali ja lično preferiram samo i isključivo američke serije, pa ću vam danas dati par njih koje ja gledam i kojima sam oduševljena, pa mislim da ćete i vi.
Revenge/ Osveta (2011.- 2015.)

Emily je mlada i ambiciozna djevojka koja se vraća u grad u kojem je živjela sa svojim ocem koji je završio u zatvoru, zbog porodice Grayson, kako bi osvetila oca i njegovu smrt, za koju su također vjerovatno krivi Graysonovi, Emily je pripremila osvetnički plan, koji će ih natjerati da pate, baš kao što je i njen otac patio.

TRAILER
Bates Motel/ Motel Bates (2013.-...)

Serija je bazirana na kultnom filmu ''Psycho'' iz 1960.
Norma je žena koja je izgubila svog muža, te, kako bi počela ispočetka odluči se preseliti, zajedno sa svojim sinom Normanom i otvoriti motel. Iako se sve čini tako jednostavnim, ni na novom mjestu ih neće čekati ništa dobro, a i Norma sve ozbiljnije počinje shvatati Normanov psihički problem koji ni sam ne zna da ima.

TRAILER
Supernatural/ Lovci na natprirodno (2005.- ...)

Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana koji su, još kao djeca izgubili majku zbog nadprirodnih sila. Njihov otac ih je još od tada naučio sve o natprirodnim bićima i njihovom uništenju. Kako bi osvetili majku i spasili svijet upustit će se u opaku borbu između dobra i zla, te svakodnevno riskirati vlastite živote kako bi uništili zlo i spasili čovječanstvo.

TRAILERAmerican Horror Story/ Američka horor priča (2011.- ...)

Tročlana porodica se odlučuje preseliti u novu veliku kuću. Već nakon par dana počinju primjećivati neke veoma čudne stvari koje se dešavaju, te  zapravo vremenom počinju shvaćati da u kući nisu sami.

TRAILER

The Vampire Diaries/ Vampirski Dnevnici (2009.- ...)

Elena Gilbert je tinejdžerka koja je izgubila oba roditelja. Iako, shrvana bolom pokušava se naviknuti na svakodnevniciu, te ide u školu i živi sa tetkom i bratom. Jednog dana u školi primjećuje novog misterioznog dečka Stefana, koji je zapravo vampir, kao i njegov brat Damon. Ubrzo se upoznaje s njima, te počinje misliti da su oni nešto više od ljudi.

TRAILERThe Originals/ Prvobitni (2013.- ...)

Serija prati prvobitnu porodicu vampira, tačnije prve vampire koji su nastali na Zemlji.
Nicklaus je prvobitni vampir koji se vraća u grad New Orleans u koji ga, prije svega dovode vještice koje čuvaju djevojku koja nosi njegovo dijete, ali i da ponovo zavlada gradom koji je uz pomoć svoje porodice, sestre Rebekah i brata Elijahe stvorio. Međutim, na njegovo nezadovoljstvo shvata da grad sada vodi njegov nekadašnji prijatelj Marcel. Kako bi zaštitio djevojku koja nosi njegovo nerođeno dijete i kako bi zavladao gradom spreman je čak i na rat.

TRAILERPretty Little Liars/ Slatke male lažljivice (2010.- ...)

Pet prijateljica se odluči zabaviti preko jedne noći, tako što će spavati skupa. Međutim bude se i shvataju da je jedna od njih nestala. Godinu dana nakon nestanka, pronalaze tijelo svoje najbolje prijateljice, Alison, te se ponovo udruže, jer počinju dobivati uznemirujuće poruke o tajnama i nekim ličnim stvarima koje je samo Alison znala.

TRAILERTeen Wolf/ Mladi vukodlak (2011.- ...)

Scott je nespretni tinejdžer koji jedne noći iznenada dobija ugriz koji će mu promijeniti život. O ugrizu govori samo svom najboljem prijatelju Stillesu, koji mu govori da će postati vukodlak. Naravno, Scott mu ne povjeruje, ali se za puni mjesec to i ustanovi.

TRAILER

Slike su korištene sa google-a
Pitanje za vas?

Pratite li vi neku od navedenih serija? 
Također, pišite prijedloge za serije koje su po vašem mišljenju dobre ☻

Nema komentara:

Objavi komentar