petak, 9. rujna 2016.

Makeup routine for school 💄

Nisam jedna od osoba koja se mnogo šminka, prije svega zato što smatram da sam još uvijek mlada za neku ozbiljniju šminku, a druga stvar jeste to što nemam još toliko iskustva, pa npr. sjenu, rumenilo i konture ne znam najbolje staviti. Danas sam odlučila da vam pokažem kako se ja šmnkam za školu i šta praktikujem od šminke.
Prije nanošenja šminke, dakle prije svega obično uvijam trepavice. Ovo mi je postalo pravo otkriće, posljednjih par dana, jer mi trepavice i nisu toliko vidjeljive, što nakon ovoga to nije slučaj.


Nakon uvijanja trepavice, stavljam maskaru, kada sam prva smjena volim stavljati vodootpornu maskaru, jer mi se sve ostale razmažu, pa ličim na pandu :'D, kako se to ne bi desilo obavezna je neka vodootporna maskara.


Bez obrva nigdje xd, ja sam neko ko ima jako svijtle, skor pa neprimjetne obrve, što me jako iritira, tako da imati i staviti olovku za obrve je najvažnije od svega što ću ovdje navesti.


Kada je u pitanju ajlajner i nisam toliki ljubitelj istog, ali ponekad, odnosno par dana mjesečno ga nosim, ali kao što rekoh za svaki dan i ne baš.


Na samom kraju koristim puder, odnosno bb kremu, u posljednje vrijeme stalno puder stavljam zadnji ne znam zašto, ali tako sam navikla. 


Dakle, uzimam najobičniji beauty blender i puder, u ovom slučaju bb kremu, te nakon toga idem u šklolu.Kao što ste mogli primjetiti moja makeup rutina za školu nije ništa prenapadno i previše, nekada u školu ili grad znam otići samo sa maskarom i stavim olovku za obre, i to je to. Jednostavno ne volim pretjerivati, ipak je to škola, ne nekakva modna akademija na kojoj vam šminka i styling moraju biti na prvom mjestu. Pišite u komentarima koja je vaša makeup rutina i do sljedećeg posta lijep pozdravBroj komentara: 14:

 1. Odličan post draga, zapratila sam tvoj blog, ako želiš uzvrati

  http://medinabeslagic.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
 2. Blog ti je odličan!

  Nadam se da se pratimo i ako možeš u novom postu klikni na linkove puno mi znači!

  MAKE ART NOT LOVE

  OdgovoriIzbriši
 3. Divan post!Imamo slicnu rutinu!♥:))

  ksenijinkutak1.blogspot.rs <--novi post

  OdgovoriIzbriši
 4. Odličan post! Ja također ne nanosim puno šminke,jako mi se sviđa blender hahah ne znam zašto,a uvijač za trepavice ja ne znam koristiti iskreno :P
  https://katyblogfirst.blogspot.hr/2016/09/my-favourites-forever_9.html novi post je tu!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nije ga teško koristiti, samo moraš biti pažljiva :D

   Izbriši
 5. imamo dosta slicnu rutinu:) zapratila sam te, ako zelis bilo bi mi jako drago da uzvratis!

  krakanmia.wixsite.com/fortheloveofgogh

  OdgovoriIzbriši
 6. Sjajan post!Svidja mi se tvoja rutina!
  jovanaslife.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 7. Draga verovala ili ne, i ja koristim vrlo slične proizvode, što znači da imamo sličnu rutinu, i baš zbog toga mi je bilo zanimljivo da pročitam post! Inače porizvode koje si nam prezentovala su jako kvalitetni, znam to po svom primeru, tako da sve u svemu, jako interesantan post!

  https://thestoryofagothic.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 8. Tvoja rutina mi se sviđa, jer nije pretjerana, idem u sedmi razred osnovne i kada vidim nekoga sa kilom pudera smući mi se. Ja znam ponekad staviti bb kremu jer imam razdoblja kada moje lice bukne ili kada imamo neki važniji događaj, ali inače s e držim maskare (kada nemam tjelesni) malo korektora(za prištiće) o običnog Baby Lipsa :)

  Fantastiko World

  OdgovoriIzbriši
 9. Super rutina, vise od ovoga ti i ne treba sminke :)

  frauleind.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši