četvrtak, 10. svibnja 2018.

My case maskice

Ukoliko pratite youtubere ili poznatije ličnosti, skoro pa je nemoguće da niste čuli za My Case. Jedno vrijeme ova online prodavnica bila je otvorena samo na području Srbije, a sada se proširila i otvorena je i za Bosnu i Hercegovinu, a u pojedinim gradovima imate i radnje ''My Case'', znam da konkretno u Zenici ima. Bilo kako bilo, i ja sam konačno isprobala njihove maskice i danas vam pišem nešto više o njima, svom iskustvu sa sajtom, poštarinom i samim kvalitetom maski.Naime, naručila sam maskice 7, a došle su 9. Mislim da mi nijedan paketić nije brže došao i na tome ogromne pohvale, pretpostavljam da je to jer šalju iz grada u grad, pa je i logično da paket brzo dođe. Sljedeća pohvala je što su došle mnogo dobro zapakovane. Pored klasičnih, zapravo odličnih kutijica u kojima dolaze same maskice, dolaze čak u dvije vrećice koje su dobro zaštićene, odnosno zaheftane. Tako da sve pohvale za pakovanja, iako su maskice gumene i ne može im se ništa desiti one su fantastično pripremljene za pošiljke.
Poštarina mi je uredno došla za 2 dana i nisam ništa platila.Kada je u pitanju izgled maskica neophodno je da prvo pronađete svoj model mobitela. Moram priznati da imaju ogroman asortiman raznovrsih maskica, od onih najobičnijih, providnih, do onih sa ozbiljnim printom. Još nešto što je super kod mycase-a je činjenica da možete sami sebi dizajnirati maskicu u željenoj boji, printu, natpisu, pa čak i fotografiji (bolje ne može). Ja sam se odlučila za dvije maskice i obje su roze.
Na prvoj piše lovely i ima simpatičnu rozu pozadinu (LINK), a druga, koja je moj lični favorit je također roza sa preslatkim unicornom (LINK). Obje maske su kvalitetno izrađene, čini mi se da su silikonske, ali opet nisu lako savitljive i odlično se uklope u telefon, odnosno, dobro štite ivice mobitela, što je dobro kako se mobitel ne bi oštetio pri padu. Sve u svemu moram priznati da sam poprilično zadovoljno kako maskicama i printovima, tako i načinom rada samog sajta. Svakako čekirajte na njihovom sajtu i instagram profilu.
Mali update za ove maskice - dizajn se počeo uništavati nakon nekog vremena pri ivicama maskica i primjetila sam da se to nije samo meni dešavalo, već i mnogim drugim djevojkama. Ne znam da li je sa svi maskicama isti slučaj, ili je samo do ovih silikonskih.Broj komentara: 15:

 1. I love the post:)
  Have a nice day, dear!

  OdgovoriIzbriši
 2. ajme maskice su preslatke :D

  https://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

  OdgovoriIzbriši
 3. Prvo, nokti su ti divni!
  Drugo, maskice su takoder predivne! :)

  myfirsttextvm.blogspot.ba

  OdgovoriIzbriši
 4. Maskice stvarno jesu slatke. Draža mi je lovely pozadina je preslatka!

  Felizhanna.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Great post
  I'm following you,please follow me too https://makeyourfashionchoice.blogspot.ba/

  OdgovoriIzbriši
 6. aaa stvarno su preslatke :)
  na mom blogu procitaj trendi boje lakova za nokte
  https://highheelpoodl.blogspot.rs/2018/05/top-5-spring-nail-colors.html
  Ili kako da napraviš svoj čiviluk
  https://highheelpoodl.blogspot.rs/2018/05/room-update-hanger.html

  OdgovoriIzbriši
 7. Ja sam narucila maskicu i platila karticom, nisam se prijavila al mi je dosla potvrda na mail. Ima li neki nacin da sad pratim narudbu makar nisam prijavljena i jesam li ju uopce onda narucila?

  OdgovoriIzbriši