ponedjeljak, 17. lipnja 2019.

Dropship clothes Dear-Lover outfit post

In today's post I will show you what I ordered from the Wholesale Women's Clothing Dear-Lover. On that site you can find many womans products like, wholesale swimwear, wholesale dresses, wholesale jeans and so on, and all that at very good prices, because they have a Big Sale so make sure to check that. 

U današnjem postu ću vam pokazati šta sam naručila sa Wholesale Women's Clothing Dear-Lover sajta. Na tom sajtu možete naći mnoge odjevne predmete za žene, kao što su kupaći kostimi, haljine, hlače i mnogo toga drugog, imaju odlične i povoljne cijene jer često imaju velika sniženja.I orderd two dresses and I think that they look stunning. The first one is this red dress with a short sleeves. This dress is my favourite and it is made from a good material, so that is also a plus. I ordered this dress in M size and it fits, but I think that I can ordere size S beacuse the dress is very stretchy so have that in your mind.
9.89 US

Naručila sam dvije haljine i mislim da izgledaju predivno. Prva je ova crvena haljina sa kratkim rukavima. Ova haljina je moj favorit i napravljena je od dobrog materijala u kojem vam neće biti vruće, što je veliki plus. Poručila sam je u veliči M i odgovara mi, ali sam mogla poručiti i veličinu S jer je veoma rastezljiva tako da to imate na umu ako se odlučite za kupovinu.
Second dress is this vintage black dress. She is made from simular material like red dress and it's also stretchy, but it fits me. Also, this dress have a little wuddon button which is so sweet and two pockets on both sides. I ordered M size.
9.18 US

Druga haljina je u vintage stilu i crne je boje. Napravljena je sa sličnim materijalom kao i crvena haljina i također je rastezljica, ali mi odgovara. Također, haljina ima drvene dugmići koji su ove sezone in, te dva džepa s obje strane. Naručila sam veličinu M.
I hope you like this post and my dresses if you want to have these don't forget to visit Wholesale Women's Clothing Dear-Lover because they have awersome Big Sale.

Nadam se da vam se dopada ovaj post i moje haljine, ukoliko želite da ih i vi imate ne zaboravite posjetiti Wholesale Women's Clothing Dear-Lover sajt, jer uvijek imaju velika sniženja.

Broj komentara: 16:

 1. Jjooooj,mnogoooo mi se dopadaju haljinice,prosto ne znam koja mi je ljepsa. 😃 Slike su prelijepe,kao i ti.

  PajaMala.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Prve slike su toliko savrsene, pozadina se fenomenalno uklopila. Stvarno znas da poziras, svaka cast. Haljinice su jaaako kjut, taman za leto 😊😊

  Novi post---
  mellowcent.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši
 3. Obije haljine su predobre i nevjerovatno je koliko ti dobro stoje. Takođe, pohvale za poziranje.❤️

  sweet-dreams-14.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Love the red dress.
  www.rsrue.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Crvena haljina me oduševila! Izgledaš prekrasno, fotke su odlično ispale i definitivno ću pogledati što još ima na njihovom sajtu :)
  Svrati: xshoppingholicx.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala mnogo, drago mi je da ti se dopada. Slobodno pogledaj, ima zanimljivih stvari.

   Izbriši
 6. The red dress looks very beautiful.

  OdgovoriIzbriši