utorak, 16. srpnja 2019.

Dresslily new in

Danas sam odlučila pisati o stranici Dresslily s kojeg sam i prije poručivala neke stvarčice. U pitanju je sajt gdje možete naći mušku i žensku odjeću i obuću po veoma povoljnim cijenama i sasvim korektnoj kvaliteti. Imaju i nove artikle po povoljnim cijenama. Ovog puta sam poručila dvije ženske majice i jednu mušku majicu.

Today I decided to write about Dresslily site, which I previously write about. This is a site where you can find men's and women's clothes and shoes at very affordable prices and very good and correct quality. Here are the new arrivalIt's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday. This time I order two female T-shirts and one male T-shirt.Ovu trula višnja majicu poručila sam mami za rođendan (koji je btw danas) sasvim je dobra majica, odgovara i meni i njoj. Djeluje poprilično kvalitetno, a materijal je veoma dobar, sliči na one majice koje možete naći i kod nas u nekim lokalnim radnjama. Poručena je u veličini L.
Cijena: $16.77 
LINK

This trumpet t-shirt I order for my mothers birthday (which is today) is quite a good shirt, it suits me and her. It works pretty well, and the material is very good, it resembles those shirts that you can find in our local stores. It is in L size.
Price: $ 16.77

Moj favorit je ova prelijepa crna majica/košulja, sa predivnim čipkastim detaljima na rukavima i vratu. Veoma je dobrog materijala, kao i prethodna i poprilično je duga, zbog čega me podsjeća na tuniku i kako pada tako se proširuje, veoma je ugodna za nošenje. Poručila sam je u veličini M, a čini mi se da mi i S veličina odgovarala.
Cijena: $20.98, a ja sam je platila na sniženju za samo $6.99
LINK

My favorite is this beautiful black shirt, with lace details on the sleeves and neck. It is very good material, as well as the previous one and it is quite long, which reminds me of the tunic and how it fades so it is very comfortable to wear. I ordered it in size M.
Price: $ 20.98, and I paid it for a $ 6.99 discount


Kao što sam vam rekla odlučila sam poručiti i jednu mušku majicu. Ovo je prvi put da poručuje muške stvari, pa me zanimao kvalitet i dizajn. S obzirom da je ova majica koštala samo par dolara nisam očekivala neku najbolju kvalitetu, ali sam samu sebe prevarila, jer je majica pamučna, mada je imala par končića koji su visili, ali sam ih samo odstranila. Još nešto biste trebali imati na umu, a to je da je majica malo kraća. Poručena je u L veličini. 
Cijena: $18.94, a ja sam je platila na sniženju za samo $7.99
LINK

As I told you, I decided to order one men's shirt. This is the first time that I've been ordering men things, so I was interested in quality and design. This t-shirt cost only a couple of dollars, I did not expect some of the best quality, but I deceived myself, because the t-shirt was cotton, although it had a pair of ends that hung, but I just removed them. The shirt is a little shorter. It is delivered in L size.
Price: $18.94, and I paid her for a $7.99 discount


Sveobuhvatni utisak mi je pozitivan za ovaj sajt i mogu vam ga slobodno preporučiti, jer sam i ranije poručivala s istog i nisam imala nikakvih problema, paketić je došao za nekih 15 dana, što je također pohvalno, jer se nekada na ovakvu vrstu paketa čeka i po mjesec dana ili čak i više. Ukoliko se odlučite poručivati s ovog sajta imat ćete besplatan šiping, ako poručite iznad $45.00 i ne zaboravite iskoristiti kod za 20% popusta: GBJKNO
($30-$6,$50-$10, $80-$16, $100-$20, $150-$30, $200-$40, $300-$60").

The overall impression is positive for this site and I can freely recommend it, because I previously ordered it and I did not have any problems, the packet came in about 15 days, which is also commendable, since sometimes this type of package waits per month or even more. If you choose to order from this site you will have a free shipping, if you order above $ 45.00 and do not forget to use the code for 20% discount: GBJKNO
($30- $6, $50- $10, $80- $16, $100- $20, $150- $30, $200- $40, $300- $60).

Broj komentara: 12:

 1. wow, amazing post. Would you like to follow each other?

  https://styleoflifet.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Sretan rođendan tvojoj mami! Jako mi se sviđa majica koju si naručila za nju, a drago mi je da se nisi ni razočarala u kvalitetu stvari koje su ti stigle. Dresslily je super sajt :)
  svrati: xshoppingholicx.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala draga, slažem se s tobom, bar po mom iskustvu 😁

   Izbriši
 3. Crna košulja sa čipkom me je oborila s' nogu definitivno! Oduševljena sam! ^^


  Novi post -> www.arcanume.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Nek je srećan majci rođendan, sa zakašnjenjem. Inače, sve što si poručila mi se baš dopada, a ova crna majica s čipkom je preslatka. Odličan post.❤️

  sweet-dreams-14.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši