nedjelja, 18. kolovoza 2019.

Dresslily review

Danas vam donosim dresslily novitete, koje sam poručila nedavno. Dresslily je online sajt s kojeg možete poručivati muške i ženske stvari, kao što su odjeća, obuća, aksesoari itd. Imaju ogroman asortiman sa veoma pristupačni cijenama. Paket mi je poslan iz dva dijela, pretpostavljam zbog patika, ali su oba paketa stigla veoma brzo (za 15 dana). Također imaju i novitete.

Today I bring you dresslily new in, which I have recently ordered. Dresslily is an online site from which you can order men's and women's things, such as: clothing, shoes, accessories, etc. They have a huge range with very affordable prices. The package was sent to me from two parts, I guess because of the sneakers, but both packages arrived very quickly (in 15 days). Here are the new arrivals.
Prva stvar koju sam poručila i za koju sam iskreno jedva čekala da stigne jesu patike. Bile su mnogo povoljne, na velikom sniženju, zbog čega ih više ni nema. Meni lično su se mnogo dopale, ali kada su došle malo sam se razočarala kvalitetom. Napravljene su od lažne prevrnute kože, koja uopšte nije čvrsta, zbog čega sam se baš rastužila, također, nisu dobro prošivene. Na pojedinim dijelovima kao da je prošiveno običnom rukom i običnim koncem. Ipak, vizuelno izgledaju lijepo. Naručila sam broj 40, a inače nosim 39.

The first thing I ordered and that I honestly could not wait for was sneakers. They were much cheap, at a great discount, which is why they are gone. I personally liked them a lot, but when they came I was a little disappointed with the quality. They are made of fake overturned leather, which is not firm at all, which is why I was sad to say that they were not tight enough. On some parts it seems to be quilted with a plain hand and a plain thread. Still, visually they look beautiful. I ordered the number 40, and otherwise I wear the 39.

LINK
Poručila sam bijelu majicu, koja je također bila veoma povoljna, ima veoma slatke detalje pri kraju. Problem je taj što je ona ogromna,  u veličini je L, pretpostavljam da je u pitanju plus size, jer je zaista ogromna, možete to vidjeti i na fotografiji. 

I ordered a white T-shirt, which was also very affordable, t-shirt has very sweet details near the end. The problem is that it's huge, it's in size L, I guess it's plus size, because it's really huge, you can see that in the photo too.

LINK

Crnu haljinu sa crvenim detaljima poručila je sestra. Poručena je u veličini M, a mogle smo poručiti i u S veličini, ali kada se stegne izgleda sasvim dobro. Ono što je moja zamjerka je ta sto ima ogroman izrez ma vratu, ali i činjenica da je potpuno providna od struka na dole. Tako da morate nositi nešto ispod nje.

A black dress with red details was ordered by a sister. It was ordered in size M, and we could order it in size S, but when tightened it looks quite good. What is my objection is that it has a huge neckline, but also the fact that it is completely transparent from the waist down. So you have to wear something underneath.

LINK


Jedina stvar iz ove kupovine koja je sasvim uredu jeste ogrlica 2 u 1. Izgleda veoma zanimljivo i može se dobro kombinovati, posebno u ljetnim danima, pa čak i za plažu, jer je to jedan od novijih trendova.

The thing I like about this purchase that is quite neat is the 2 in 1 necklace. It looks very interesting and can be well combined, especially on summer days and even for the beach as it is one of the newer trends.

Free Shipping for orders over $45.00 
20% Discount code: GBJKNO

($30-$6,$50-$10, $80-$16, $100-$20, $150-$30, $200-$40, $300-$60")

Broj komentara: 6:

 1. Žao mi je što sve stvari nisu bile onakve kakve si očekivala, ali i to se ponekad desi kada se poručuje sa kineskih sajtova. Iskreno, meni se sve ove stvari jako dopadaju, pogotovo crno crvena haljina koja je preslatka.

  https://sweetsunshinexx.blogspot.com - upravo sam objavila prvi post, značilo bi mi da pogledaš.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ja redovito naručujem s Zafula, i nisam do sada imala nikakvih problema, ali da, kod kineskih stranica se ne može očekivati prevelika kvaliteta. Sviđa mi se bijela majica!

  Novi post: moonstears

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I ja sam mnogo puta poručivala sa Zafula i mogu tvrditi da je itekako jedan od boljih sajtova.

   Izbriši
 3. Žao mi je što stvari nisu bile kvaliteta kakvog si očekivala, ali ako ništa drugo bar je ta ogrlica ispala okej. Drugo, sviđa mi se što si bila iskrena kada su u pitanju njihovi proizvodi i što si rekla šta valja, a šta ne. Super post.❤️

  Sweet-dreams-14.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši